Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: Nový milenec!

Herečka Mahulena Bočanová (50) zase září štěstím. Kdo je jejím tajemným milencem?.

Ještě před pár týdny to vypadalo, že se herečka Mahulena Bočanová utápí v nesnesitelné samotě. Jen nostalgicky vzpomínala na dávné časy, kdy byla mladá a muži obletovaná a jakoby se smiřovala s tím, že po rozchodu obchodníkem s luxusními hodinkami Karlem Janebou (49) už se žádný osudový v jejím životě neobjeví.

To by ovšem nemohla být stále velmi atraktivní Mahulena s ďábelským temperamentem v těle. Dlouho sama nezůstala. Nyní přiznala, že je opět zamilovaná. "Samozřejmě, že někdo je. Až nebude, tak to třeba na mně bude poznat," sdělila s úsměvem.

Kdo je jejím vyvoleným, ale zatím Bočanová nehodlá prozradit. Dokonce nenapoví ani to, zda jde o někoho z branže, či nikoli. Nejspíš se bojí, že by zase něco zakřikla. "Myslím si, že když si nejsem jistá tím, že s někým dožiju dalších třicet let, tak proč bych měla ty lidi, kteří přicházejí a odcházejí z mého života avizovat," vymlouvá se.

Jak ale herečku známe, tutlat svou lásku nejspíš dlouho nevydrží. A i kdyby chtěla tajit jeho jméno, jistě neodolá a brzy s ním vyrazí do společnosti, kde neunikne paparazzi fotografům a my vás o tom budeme informovat.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden