Moje šťastná hvězda

Mahulena Bočanová: Připraví ji Mráz o jejich dceru

Herečka MAHULENA BOČANOVÁ (50) už šest let válčí se svým exmanželem VIKTOREM MRÁZEM (50). Sama přiznala, že jejich vztahy jsou vyhrocené, a na veřejnost se navíc dostal dopis od jeho současné ženy

Jak vůbec k takovému úniku osobních informací došlo? MÁRINKA (16) se prý dostala k telefonu své matky a citlivé informace omylem zveřejnila na sociálních sítích. Než herečka stačila škodu napravit, všichni si to už přečetli a bylo pozdě. A co ve zprávách stálo? Mrázova partnerka Bočanovou obviňuje, že se o Marinu pořádně nestará, hraje si na chudinku a chce zvyšovat alimenty. Z dopisu také vyšlo najevo, že kromě alimentů pobírá herečka na dceru i příspěvky od státu. Bočanová se brání tím, že nechce prát špinavé prádlo na veřejnosti, a co se financí týče, tak to nemá jednoduché. „Čeští herci opravdu nevydělávají miliony. Moje práce je na pěkný život teď, ale rozhodně z toho neušetřím,“ svěřila se herečka.

Mráz Viktor, Mahulena Bočanová: Kvůli dceři si jdou neskutečně po krku.

Boj o Márinku

Jenomže Mrázova partnerka jí vyčítá, že kvůli Márinčinu lehkému postižení jí platili odborníky, zajišťovali terapii a nenechali ji hlídat nikým cizím. Z korespondence navíc vyplynulo, že skončila střídavá péče a otec může dceru vídat jenom jednou týdně, a to ještě u Bočanové doma. A tomu bude možná konec. „Mahulena to v divadle pořád řeší. Prý jí chce Mráz Márinku vzít,“ šušká se v divadle Hybernia, kde Bočanová hraje. Nelze se tak hereče divit, že má strach, že o dceru přijde.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden