Moje šťastná hvězda

Mahulena Bočanová: Proč od ní všichni utekli?

Její problémy s muži nespočívají jenom v tom, že se jí muži bojí a závidějí jí její úspěchy, ale především v tom, že si vybírá samé o mnoho let mladší muže. Po rozvodu s Viktorem Mrázem (51) randila Mahulena Bočanová (52) s o čtrnáct let mladším Jakubem Vytáčkem (38), následně s o třináct let mladším hokejistou Jiřím Herdou (39) a v neposlední řadě byl důležitou součástí jejího života také o dvaadvacet let mladší tanečník Jones Santos Santana (30).

Vybírá si špatně

A ti všichni si přáli vlastní rodinu. Byli ochotni dovést ji k oltáři, ale za podmínky, že jim porodí potomka. O tom se ale herečka nechtěla bavit. Tehdy se chtěla starat jen o svou dcerku a na další děti kvůli ní nikdy nepomyslela.

Navíc všichni její tři milenci prý byli příliš dětinští. Ačkoli byli zajištění a každý měl svůj život, občas prý s nimi musela jednat jako s malým dítětem. Navíc ji stavěli do vyhrocených situací, ve kterých byla nucena rozhodnout se buď, anebo. A to nemá Bočanová ráda. Přesto ji dodnes lákají mladší muži, kteří nemají příliš odžito.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden