Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: Rozchod kvůli dceři?

Její poslední známost opět vyšuměla do ztracena. Co jí kazí naději na lásku?  Kdy tohle smolné období herečky Mahuleny Bočanové (51) skončí? Od krachu manželství s Viktorem Mrázem (51), s nímž má dceru Márinku (16), si už prošla několika partnerskými vztahy.

Milenci jí ale vždy nakonec pláchli. Po rozchodu s poslední známostí, podnikatelem Katrlem Janebou (49) tvrdila, že je znovu zamilovaná. Jejího údajného nového přítele ale dosud nikdo neviděl a nemluví o něm už ani ona.

Nejspíš jí tedy ani tento vztah nevyšel. Co Mahulena dělá špatně, že od ní muži utíkají? Herečka je i po padesátce velmi atraktivní a mladistvá, kvůli vzhledu to tedy určitě nebude. Na vině by mohli být problémy s její dcerou Márinkou!     Bočanová nemá život vůbec lehký.

I když si může dopřávat ten největší komfort a mohla by si jezdit po luxusních dovolených, stále ji uvazuje zodpovědnost ke své dceři, která trpí lehkým mentálním postižením. Jen málokdo tuší, jaká zátěž to pro ni musí být.

Dceři je sice už šestnáct let, dívky v tomto věku se máminy sukně už dávno nedrží. Jenomže v případě Bočanové je to jinak. Márinku musí mít pořád pod dohledem a nyní, kdy si slečna prochází pubertou, je prý všechno ještě složitější.

Zatímco jiné dospívající děti už mají své zájmy a chtějí se osamostatňovat, Mahulena prý nemá vedle Márinky ani chvilku pro sebe. „Všude, kam jdu, tak jde se mnou. Já jdu na zahradu a ona jde za mnou…Nebo třeba koukáme na film a za minutu řekne, že ji to nebaví.

Jdeme do kina a po deseti minutách ji to nudí, tak jdeme na koně…“ popisuje herečka. Neskrývá vysílení. „Pořád jsem si myslela, že nás tohle hrozné období minulo, ale bohužel…Řeknu vám, je to jízda, je to peklo, vzdor, nálady.

Vůbec si neodpočinu,“ dodává nešťastně. Není snad právě její rodičovské vytížení tím, co od ní nápadníky odhání? Mahulena si nemůže jen tak dopřávat bezstarostné randění, romantiku jen ve dvou. Vždycky jí bude za zády dcerka.

To se mužům nemusí líbit a raději si najdou partnerku, která se jim bude věnovat naplno. Možná by si herečka měla najít nějakou pomocnici dřív, než promarní všechny šance.   .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden