Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: S láskou zase narazila?

Herečka Mahulena Bočanová (52) je zase opilá láskou. Tentokrát vsadila na staršího muže. Bude to ale záruka šťastného vztahu? Ozývají se názory, že by se snědá černovláska mohla opět šeredně spálit. Že si s ní prý dotyčný jen hraje.

Před nedávnem zazněla zpráva, že herečka Mahulena Bočanová, které se už roky v lásce nedařilo a její život vyplňovaly jen strasti s churavou dcerou Márinkou (17), má nového přítele. Pochlubila se s ním na svatbě své kamarádky, herečky Adély Gondíkové (45), která si brala herce Jiřího Langmajera (53).

Opálený vysoký vazoun v kravatě a modrém obleku, na očích velké zrcadlovky, věkově jí blízký. Mahulena mu říká Mr. Proper. Přivezl ji v lbílém luxusním mercedesu s brněnskou poznávací značkou. Zavěšeni do sebe kráčeli na akci.

Oporu bychom herečce ze srdce přáli. Ozývají se ovšem zneklidňující pochybnosti. Lidé se strachují, aby nenaletěla. Obávají se, zda to s ní dotyčný myslí upřímně a zda jí dřív nebo později uteče za mladší.

Prý už kvůli tomu, že Bočanová poslední dobou působí velmi usedle, pryč jsou její štíhlé křivky. Dokonce jejího nového přítele podezírají, zda známou hvězdu jen nevyužívá. "Užije si svou chvilku slávy a půjde dál," odhaduje jiný.

Opravdu jsou ale nutné ty nejhorší scénáře? Není to jen plivání jedu nepřejících lidí? Co člověk, to názor. Pravdou je, že kdyby Mahuleně další muž zlomil srdce, jen těžko by se už dokázala odrazit od dna.

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden