Moje sladké tajemství

Mahulena Bočanová se podílela na odhalení novinek kosmetické značky Sain

Nadcházející trendy v kosmetickém průmyslu mají vždy silný dopad a vyvolávají velkou pozornost. To platí i o nedávném odhalení nové kosmetické řady od značky Sain, které se uskutečnilo 6. června v nádherných zahradách pražského hotelu The Grand Mark. Právě zde byly nejenže představeny nové produkty, ale akce také posloužila jako příležitost k oslavě dlouhodobé spolupráce se skvělou českou herečkou Mahulenou Bočanovou.

Mahulena Bočanová, známá svou elegancí a šarmem, byla spolu-moderátorkou poklidného brunche. Její spojení se značkou Sain sahá do doby jejího vzniku a s nadsázkou lze říci, že se tato spolupráce stala ikonickou pro obě strany.

Nová řada produktů české kosmetické značky Sain s patentovaným složením, obsahujícím unikátní dipeptid alaptid, nadchla všechny přítomné. Každý nový produkt, ať už se jedná o omlazující denní či noční krém, případně čistící mléko s kyselinou hyaluronovou a skvalanem, byl pečlivě navržen s ohledem na inovativní složení a luxusní design.

Nejenže byly nové produkty skvěle přijaty, ale událost samotná byla dokonalou kombinací elegance a exkluzivity. Zahradní prostory hotelu The Grand Mark, na nichž nechyběla ani společnost v podání půvabných pávů, poskytly totiž idylické prostředí pro slavnostní událost, ostatně stejně zvýraznění květinovými dekoracemi a sofistikovaným aranžmá.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden