Můj kousek štěstí

Mahulena Bočanová: Utíká z Česka?

Přiznává, že se jí v Česku už nelíbí, nejraději by s dcerou Márinkou utekla do teplých krajin. Prý je častým terčem pomluv a už ji to nebaví. Mahulenu Bočanovou cosi žene pryč.

Pravda, považuje se za velkou vlastenku, ale volání moře, slunce, modré oblohy a čerstvého vzduchu je čím dál silnější. Bude se tmavovlasá herečka skutečně stěhovat do zahraničí? „Láká mě to se odstěhovat, být pořád u moře, válet se, vidět Márinku šťastnou, jak si hraje v moři.

Přemýšlím nad tím, že si koupím baráček někde u moře," podotýká nespokojená herečka. Druhý domov a přátele má na Kypru, rok tam dokonce žila, a tak nelze vyloučit, že uvažuje právě o této lokalitě.

Zbavila by se tak svého hektického hereckého života a nelze vyloučit, že i dceři Márince by bylo v teple u moře lépe. "Jsme národ, který si nebere servítky, úspěch se neodpouští. Kdyby šlo jen o mě, tak to neřeším, ale nechci, aby na to doplácela i dcera," smutně dodává unavená umělkyně.

Nejhorší pro ni je pocit, že slušné chování je na ústupu a že se najdou dokonce i lidé, kteří se "otírají" o její milovanou Márinku, trpící zdravotními obtížemi. .

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden