Můj čas na kafíčko

Mají doma občas pořádnou „Itálii“

Získat nějaké informace z milostného života herečky známé ze seriálu Sestřičky Modrý kód či Ordinace v růžové zahradě Daniely Šinkorové (49) je opravdu složité.

Společně s manželem, podnikatelem Ladislavem Polákem (56), si od novinářů drží velký odstup. Šinkorová se ale netají tím, že by si ještě několik filmových či seriálových rolí ráda užila, a proto samozřejmě čas od času rozhovor dá, aby se o ní vědělo.

Ladislav Polák (56).

A v tom nejčerstvějším dokonce přiznala, že doma mají velký problém s žárlivostí. „Jsem malinko žárlivá, to se o mně ví,“ přiznala herečka, ovšem doplnila, že to samé platí i o jejím dlouholetém manželovi.

Oba jsou vyloženě horkokrevní

Prý se v tomto ohledu hledali, až se našli. Ačkoli už se u nich doma žárlivé scény plné emocí neodehrávají tolik jako kdysi, není to zase tak dávno, co to bylo právě naopak. „Byly dny, kdy létaly talíře,“ přiznala Šinkorová, že doma měli takzvanou „Itálii“.

Není ale divu, že u nich takové momenty nastaly, vždyť jsou spolu šestnáct let a vlastně by bylo zvláštní, kdyby se občas pořádně nepohádali. Navíc v jejich případě to je ku prospěchu věci.

Daniela Šinkorová s Ladislavem Polákem se totiž během manželství naučili, že je mnohem lepší problémy řešit a vyříkat si je na rovinu než křivdy dusit v sobě. Jejich vztahu je určitě ku prospěchu to, že mají hodně příležitostí si od sebe odpočinout.

Šinkorová se dokonce nedávno pochlubila tím, že získala novou, velmi zajímavou práci. Konkrétně učí na Konzervatoři Jaroslava Ježka, a to prvňáky. A jelikož je Šinkorová citlivá žena, podobný přístup se snaží využívat i během učení svých žáků.

Chce být co nejlepší učitelka

Čeho se ale vysloveně bojí, je to, že by někomu musela dát pětku. „Mám z ní hrůzu,“ přiznala. A možná je to proto, že nechce někomu zničit sebevědomí, se kterým do školy nastoupil. Sama s nedostatkem sebedůvěry bojuje celý život, a ví, jak složitá cesta vede k tomu, aby ji člověk získal.

Je vlastně až s podivem, že si něčím takovým prochází, když na první pohled působí jako krásná žena, která si snad musí být dobře vědoma svých kvalit. Asi jí muži v životě neposkytovali dostatek komplimentů, jinak si to lze jen stěží vysvětlit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden