Můj čas na kafíčko

Mají letní lásky šanci na přežití?

Určitě jste už někdy zažila letní lásku. Takovou, při které se podlamují kolena, ale s prvním podzimním větrem zmizí v nedohlednu. Proč to tak je?

Dlouhé dny a teplé noci, více volna, méně stresu, to vše láká k milostným románkům. Léto bývá obdobím, kdy se emoce, touhy i neukojené potřeby dostávají na povrch. Snad i díky všeobecně uvolněné atmosféře, odhaleným pažím a opáleným tělům se může občas dostavit pocit, že si zasloužíte něco víc.

Doma už to není, co bývalo, partner si vás sotva všímá, a ten nový muž působí tak svěže, vtipně a zábavně... Do duše se vám zvolna vkrádá touha a probuzené tělo si žádá své.

Je to láska, nebo flirt?

Můžete v sobě utlumit všechny touhy anebo podlehnout. Můžete se oddat letnímu milostnému románku a říct si, že krásných zážitků máte v životě málo, tak proč si je nedopřát...

Ke slovu se dostávají všechna vaše nevyřčená přání, až máte pocit, že celý ten emočně fyzický náboj nemůžete vydržet. Přijde výbuch, exploze…  A pár horkých dnů a nocí, provázených pocitem, že TOHLE je přesně to, co stále hledáte. A to, co máte doma, už za moc nestojí.

Podzimní vystřízlivění

Jenže týden se vystřídá s týdnem a léto s podzimem. Slunečných dnů ubývá a starostí přibývá. A žhavé noci? Kde je jim konec? Možná je odvane první podzimní vítr. Vše tak nějak vyprchá a ke slovu se dostanou výčitky.

Poklidné zázemí rodiny a pohodlné tepláky o víkendu zase nejsou tak špatné. A váš partner? Dneska mu to ráno nezvykle slušelo! Netrpělivě čekáte s teplou večeří, a když se neobjeví ani půl hodiny poté, co chodívá domů, zneklidníte. A napadne vás, jaká škoda by byla o takového parťáka přijít…

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden