Moje sladké tajemství

Mají manželskou krizi?

Chtěli potěšit fanoušky, spíš tím ohrozili svůj vztah.

Ještě před vypuknutím pandemie začali Hana Zagorová (74) a Štefan Margita (64) plánovat společný koncert. To však ještě netušili, jak se to podepíše na jejich manželství.

Odložená vystoupení a zrušené koncerty udělali manželům Haně Zagorové (74) a Štefanu Margitovi (64) čáru přes rozpočet. Oba bývali velmi vytížení a byli také zvyklí na určitý finanční příjem.

Plánovali svůj první společný koncert a čekali, že bude mít velký úspěch. Manželé se vzájemné spolupráci vždycky vyhýbali, věděli, že by to nedělalo dobrotu a také se tak stalo. Mírné rozčarování přišlo už při zkouškách.

Zagorová totiž nehodlala být jen tou hodnou pasivní manželkou. „V práci je normální, že máte odlišný pohled na věc. A Štefan není zvyklý, že jsem ve svém oboru paní vedoucí,“ přiznala bez obalu. Pak se koncert musel odložit a přišla krize.

Manželé byli zavření doma, což jejich vztahu neprospělo. Nemohli si od sebe vůbec odpočinout. Teď se snad blýská na lepší časy a manželé mají na podzim naplánované desítky koncertů. Jen už raději každý sám.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden