Můj čas na kafíčko

Mají snad volný vztah plný bokovek?

Můj čas na kafíčko

Syn jezdí po světě za byznysem a herečka se svým hyperaktivním, ale stárnoucím manželem osaměla. Léčí svou prázdnotu tajným milencem?

Ještě že je Ivana Chýlková (58) dobrá herečka, jinak by jí ze života s bývalým hercem Janem Krausem (68) nezbylo nejspíš už vůbec nic. Vyjížďky za módou, kosmetikou a kamarádkami mohou rodinný život nahradit jen do určité míry.

Několik věcí trápí vysokou (183 cm)krasavici Ivanu Chýlkovou (58) zcela zásadně, i když je nechce přiznat. Jednou z nich jsou přibývající roky. Druhou narůstající odcizení s manželem Janem Krausem (68) a konečně to, že se její jediný, opečovávaný syn Jáchym (23) vydal do světa, kde opravdu na své triko podniká.

Sice se svěřila, že ji opravdu štve její dluh v oblasti angličtiny, protože před několika lety absolvovala v Londýně zcela bezvýsledně poměrně drahý kurz, ale to je pro paní Ivanu ve skutečnosti pouhá

Zbývá vám 89% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden