Můj čas na kafíčko

Mají spolu tajný románek?

Sympatická herečka Lucie Benešová (45) nyní hraje v seriálu Slunečná společně se svým bývalým partnerem Filipem Blažkem (46), s nímž má nejstaršího syna Luciána (23). Mají spolu ti dva něco i ve skutečnosti? Žárlí na ni její manžel Tomáš Matonoha (48)?

Je to přes dvacet let, kdy se do sebe zakoukali herečtí kolegové Lucie Benešové (45) a Filip Blažek (46). Byla to láska na první pohled, plná vášně a emocí. Z jejich lásky se narodil i syn Lucián (23), který jejich vztah posunul dál a oni se tak stali rodinou. Kdo si myslel, že Lucka se s Filipem byli nejen partnery, ale i manžely, tak ten se spletl.

Zažili spolu velmi bouřlivý vztah

S vysvětlením přišla sama Benešová: „Je to velký klam, my jsme s Filipem nikdy manželé nebyli, žili jsme spolu, máme spolu syna, ale nikdy jsme to oficiálně nepotvrdili. Oba jsme byli dost mladí a bylo to tak dobře, protože nás vztah byl trošku bouřlivější.“ Sice jim to spolu nevyšlo, protože oba prý chtěli od života něco jiného, ale vztah mají i nadále více než skvělý. Negativní emoce vymizely, staré křivdy jsou pryč, jsou především rodiči syna Luciána. „Vycházíme spolu dobře, není důvod, proč by ne. Oba máme své rodiny a jsme spokojení. I když Lucián vyrůstal vedle mého muže Tomáše, s Filipem mají blízký vztah,“ dodala Lucie.

Je manžel Lucie zbytečně žárlivý?

I když už od rozpadu jejich vztahu uběhly roky a roky, proslýchá se, že to mezi nimi pořád není zcela ukončené. Tomáš Matonoha (48) sice před natáčením seriálu Slunečná souhlasil, aby bývali manželé hráli spolu, ale jakmile se seriál rozjel, tak prý změnil názor. Nejspíš mu začalo vadit, že spolu Lucie s Filipem skvěle vycházejí. Pravděpodobně se v něm začala probouzet žárlivost, protože svou ženu nade vše miluje a nerad ji vidí po boku někoho jiného. A aby toho nebylo málo, tak Filip má podle všeho občas i dost nevhodné a sexistické narážky a Lucii se nebojí polichotit. Zatímco Tomáš údajně svou ženu tak často nechválí.

Filipova žena je ostražitá

Jenže obezřetný není jen Matonoha, ale i Blažkova manželka Jolana (40). Filip je proslulý tím, že většinou hraje role žádaných mužů, takže Jolana už by měla být v podstatě zvyklá na to, že je neustále v obležení žen. O její neskonalé trpělivosti svědčí to, že údajně dokázala skousnout i nějaké Filipovy milostné scény, protože ví, že to k jeho práci zkrátka patří. Nicméně natáčení seriálu s bývalou partnerkou jí je zřejmě trochu proti srsti. Lucie s Filipem byli v minulosti sehranou dvojicí, a možná proto je Jolana trochu na vážkách. Má snad strach, že by Lucie mohla jejího manžela svést, nebo sází na to, že jejich vztah v minulosti nedopadl? Navíc nejsou jediný bývalý pár, který se v seriálu Slunečná objevuje.

Nejsou v tom sami...

Příkladem jsou bývalí manželé Dana Batulková (61) a David Prachař (61). Dana hraje v seriálu manželku starosty a David jejich souseda a dobrého kamaráda. Ačkoli tedy nehrají přímo manžele, s jejich společnými scénami se roztrhl pytel, ale oni spolu evidentně nemají žádný problém. I když si nějakou dobu nemohli přijít na jméno. Především Batulková se nedokázala srovnat s tím, že ji po Prachařově boku nahradila křehká kolegyně Linda Rybová (44). Vadilo jí to také kvůli jejich potomkům Jakubovi (36) a Marianě (25). „Když v tom nejsou děti, tak se zase nic tak strašného neděje. Pokud se to ale týká širší rodiny, je to osobní tragédie,“ prohlásila Dana. David má dnes s Lindou tři děti a i bývalá vítězka třetí řady StarDance má spokojený život po boku režiséra Ondřeje Zajíce (50).

Slunečná je zlatý důl! 

A spokojená není jen ohledně vztahu, ale i peněz. Stejně jako již zmiňovaní herci ze Slunečné. Seriál Slunečná, který ve sledovanosti porazila i Ordinaci v růžové zahradě 2 je zkrátka zlatý důl. To si prý myslí i Lucie Benešová coby bývalá představitelka prostitutky Rózy, která má údajně za jeden natáčecí den 16 000 Kč. S tím, že za sedm natáčecích dnů v měsíci si přijde skoro na 112 000 korun. To Filip jako ostřílený koňák Tom pečujícího o dvě děti má za měsíc méně než Lucie, protože během jednoho měsíce natáčí pouze 5 dnů, což ve výsledku dělá 80 000 korun. Zajímavé ovšem je, že herec Jakub Prachař, který natáčí stejně jako Lucie sedm dnů v měsíci, si nahrabe téměř 120 000 korun. Ovšem ještě lépe je na tom Batulková, která za 8 natáčecích dnů v měsíci dostane skoro 140 000 korun. A kolikpak vydělává hlavní představitelka Týny Popelkové, herečka Eva Burešová (26)? Ta má pochopitelně nejvyšší výdělek. Během jednoho měsíce, kdy má 12 natáčecích dnů, bere přes 190 000 korun. Jak se budou zamotané osudy všech těchto dvojic vyvíjet, si budete muset ještě chvíli počkat.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden