Moje šťastná hvězda

Mají spolu tajný románek?

Oblíbený český herec SAŠA RAŠILOV (48), známý ze seriálu Sestřičky Modrý kód, se nedávno stal čtyřnásobným tatínkem. Doma ovšem před porodem dcery EMÍLIE zřejmě nevládla idylka. Manželka má na Sašu žárlit.

Za svoji popularitu Saša Rašilov (48) teď vděčí hlavně seriálu Sestřičky Modrý kód. Díky němu se více zviditelnil a nabídky se mu jen hrnou, což je pro něj dobrá zpráva. Čím více práce bude mít, tím lépe zajistí svou milovanou rodinku.

Jeho seriálovou partnerkou v primáckém seriálu je krásná herečka Sabina Laurinová (48). Oba herci mají skvělý vztah, někdy až moc skvělý. Romantické a postelové scény si oba užívají a zřejmě by jim nevadilo, kdyby se neodehrávaly jen jako.

Rašilov na to ale zjevně doplatil a zadělal si na pěkný malér. To, jaký má se svou kolegyní vztah, se nejspíš nelíbí jeho manželce Lídě Němečkové (34).

Se Sabinou tvoří dobrý tým

Říká se, že ti dva zrovna neprocházejí harmonickým manželstvím. Pro donedávna těhotnou Lídu bylo těžké vídat manžela v náručí jiné. Obzvlášť když si Laurinová s Rašilovem tak dobře rozumějí. Ani jeden si na druhého nemůže stěžovat. Tvoří spolu skvělý tým.

Dcera je usmířila

Proto jim to v seriálu tak jde a jejich scény jsou pokaždé uvěřitelné. „Dobrý vztah na pracovišti, hlavně v našem oboru, je velmi důležitý. Známe se odmalička. A my máme takové štěstí, že se máme rádi,“ rozplývá se Laurinová.

Lída s tím má prý problém. Kvůli spekulacím o tom, jak to asi herečtí partneři mezi sebou mají, údajně mezi Sašou a Lídou docházelo ke každodenním hádkám. Teď je údajně načas usmířila novorozená dcera. Jestli druhý dítětem chtěli zahnat manželskou krizi, tak se jim to asi povedlo.

Musí pracovat, potřebují peníze

I kdyby Lída chtěla, aby v seriálu skončil, stejně by to zřejmě neudělal. Z jedné mateřské by celá rodina nevyžila. ,,Karanténa nám dala zabrat,“ řekl Rašilov. To je také jeden z mnoha důvodů, proč v Sestřičkách zkrátka musí zůstat.

Je zodpovědný a chce, aby se jeho rodinka měla co nejlépe. Je všeobecně známo, že herec je vůči své rodině zodpovědným a milovaným manželem i otcem. Snad láskychtivá Laurinová neudělá v jeho manželství spoušť.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden