Moje šťastná hvězda

Mají strach z budoucnosti?

Hvězdy Ordinace MARKÉTA (33) a PATRIK (32) DĚRGELOVI jsou v  očekávání druhého potomka. Patrik se ale nyní musí pořádně otáčet.

Mají syna Vavřince (4), kterého milují a chtějí mu dopřát jen to nejlepší. A druhému potomkovi, který by měl přijít na svět už co nevidět, chtějí dát stejný komfort, jako má jejich prvorozený syn.

Krásná Markéta Děrgelová (33) se prý ale trochu obává, že to s manželem Patrikem (32) nezvládnou. Nejvíce ji má trápit, že nemají zajištěné stálé příjmy, díky kterým by mohli nakupovat vše, co miminko potřebuje.

Patrik se proto musí pořádně snažit, aby svoji rodinku dokázal uživit. Jak to ale udělá, když jsou divadla zavřená a nikde jinde nemá uzavřenou smlouvu? Říká se, že je konec nováckého seriálu srazil doslova na kolena.

Skoro žádný příjem

Oba tam měli jedny z hlavních rolí, takže se jejich honoráře pohybovaly v řádech desetitisíců za natáčecí den. O tom se jim ale může už jen zdát. Oba tiše doufají, že se již brzy otevřou divadla.

Za normálních okolností má Děrgel ve svém repertoáru hned několik inscenací, teď ale nemá zhola nic. Co ale budou dělat do té doby?

Proslýchá se, že měl jeden čas pracovat ve skladu, ale protože to nezvládal fyzicky, tak musel odejít. Jediný příjem, který teď pobírá, je nejspíš jen z představení na internetu.

Už to nezvládají?

To, že jsou na tom nejspíš hůř, si mají moc dobře uvědomovat. Z našich zdrojů jsme se dozvěděli, že se mají manželé často hádat. Markéta mu má vyčítat, že se málo snaží, a místo toho, aby prožívala klidné období a těšila se na příchod miminka, očividně se jen a jen stresuje.

Jak je ale vidět, ani jeden z nich zřejmě neví, jak z tohoto začarovaného kruhu ven. Měli by se ale snažit, času nazbyt totiž zrovna moc nemají. Mají strach z budoucnosti?

Nikdo ho nikde nechce

Ještě nedávno byl Patrik na roztrhání, tvůrci se o něj přetahovali a fanynky mu ležely u nohou. To se ale hodně rychle mělo změnit. Těžko však říct, co za tím ve skutečnosti stálo, spekuluje se ale nad tím, že v tom má možná prsty jeho záporná role v seriálu, která mu místo slávy nejspíš přinesla pád na samé dno.

A nyní to bohužel vypadá, že má všechny dveře definitivně zavřené. Kromě toho režiséři neradi obsazují do svých projektů herce z nekonečných seriálu a je tak ve hvězdách, co s ním bude dál.

Není tedy ani trochu divu, že jeho žena tak šílí. Nezbývá mu tak asi nic jiného než se modlit, aby se na něho brzy zase usmálo štěstí. Do té doby si ale bude muset najít něco mimo svůj obor, jinak by mohl přijít nejen o milovanou práci, ale také o manželku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden