Můj čas na kafíčko

Mají už oba nové milence?

Manželství bývalé moderátorky Agáty Prachařové (34) a oblíbeného herce Jakuba Prachaře (36) asi už moc dlouho trvat nebude. Naopak spěje k rozvodu. Jak do divokého sporu zasáhne Agátina máma Veronika Žilková (58) a tchyně Dana Batulková (61)? Začne boj o děti a majetek?

Zdá se, že manželství Agáty (34) a Jakuba (36) Prachařových je definitivně u konce. Ani jeden z nich už se nesnaží předstírat, že má jejich šestiletý svazek šanci na záchranu. Od chvíle, kdy Veronika Žilková (58) v reakci na úmrtí zpěváka Karla Gottta (†80) propálila, že se její dcera Agáta Prachařová rozvádí, zdá se být vše naprosto jasné.

„Smutek, kus našeho života. Foto na svatbě mé nyní rozvádějící se dcery Agáty,“ prozradila smutná Žilková na sociálních sítích asi více, než ve skutečnosti chtěla. Informaci o rozvodu sice po chvíli z Facebooku smazala, ale bylo už příliš pozdě. Dokonce i sám Jakub, který k celé záležitosti dosud mlčel, na televizních obrazovkách promluvil a potvrdil, že to je pravda.

Konečně potvrzeno!

Opět totiž dělá porotce v show Česko Slovensko má talent, kde se od čas od času soutěžící rozhodnou zapojit i porotu. Právě to se stalo Prachařovi, který byl jedním z účinkujících vyzván, aby se účastnil kouzelnického čísla. „Já vás požádám o ruku, tedy abych se lépe vyjádřil, dejte ruku do tohoto otvoru,“ řekl Jakubovi. Prachař vzápětí vtipně reagoval. „Já budu za chviličku svobodnej, to jste mohl říct, to s tou rukou, v pohodě,“ odpověděl soutěžícímu.

Zároveň tak přímo před publikem potvrdil, že manželství s Agátou je definitivně v troskách. Ostatně ani modelka a moderátorka nic nezastírá, z ciziny adresovala Jakubovi domů jasné vzkazy: „Konečně klid… já a moje děti… nic není víc. Lepší být sám než s někým ztrácet čas. Tři jsou super rodina.“ V Izraeli tráví spoustu času a podle posledních zjištění tam zřejmě má milence, kterého si na chvíli přivedla i do České republiky.

Přivedla si už domů milence?

S neznámým mužem byla přistižena v autě před svým domem. Modelka ho po společně strávené noci odvezla do centra Prahy. Nový vztah však pochopitelně nechtěla přiznat. „Je to můj kamarád, rozhodně ne nový partner. Společně zakládáme surfařské kurzy v Izraeli. Přepsal u nás a ráno jsem ho odvezla,“ bránila se Agáta. Ukázalo se, že jejím společníkem opravdu byl surfař z Izraele, se kterým se seznámila, když tam začala jezdit za svou matkou, aby si odpočinula od všech svých starostí.

A co o jejím vztahu říká Veronika Žilková (58)? „Moje dcera žádného nového přítele nemá, ale že má můj zeť novou přítelkyni, to už nejspíš nevíte! Moc bych své dceři nového přítele přála, opravdu, ale vážně nikoho nemá. Zato on přítelkyni má,“ sdělila Žilková. To bylo ovšem šokující překvapení. Jakub ovšem nic takového stále ještě nepotvrdil, i když se vyrojily zprávy, že chodí s úspěšnou topmodelkou Denisou Dvořákovou (28).

Co na to Agáta? Její reakce byla velice ostrá. „Jakub je stále můj manžel. Slečna by se měla porozhlédnout po někom, kdo nemá rodinu. Ale rozumím jí. Když se na ni vykašlal manžel a utekl za mladší, tak si teď vybíjí vztek na mně a mých dětech,“opřela se do ní prostořeká brunetka. Na rozpadající se manželství Prachařových reagovala kromě Veroniky Žilkové také maminka Jakuba, herečka Dana Batulková (61).

Nastane válka naštvaných tchyní?

„Myslím si, že je to čistě jejich věc, my se do toho nijak nepleteme. Já už na takhle velké děti nemám páky,“ řekla herečka, který tím „my“ měla na mysli svou dceru Marianu Prachařovou (25). V kontaktu se synem a snachou stále je, už kvůli vnoučatům, které hlídá, když má čas. „Musí si dělat, co umějí, to už rodičům ani sestře nepřísluší ovlivňovat. Nejsme na ničí straně, abychom řešily, kdo udělal chybu. My to ani nevíme. Opravdu nikomu nestraním,“ tvrdila Batulková. Zda jde tentokrát o definitivní konec, se ani neodvažovala odhadovat, protože Jakub se jí údajně s ničím nesvěřuje.

Románek s mladým surfařem z Izraele

Agáta s Jakubem si zřejmě nemají co vyčítat. Je tedy zjevné, že všechny snahy o záchranu manželství už dávno ztroskotaly a už zbývá vše ukončit jen formálně. Přijít na jiné myšlenky teď Agátě zřejmě pomáhá mladý cizinec, který ji učí surfovat, a zdá se, že to mezi nimi jiskří. Nyní prý spolu dokonce rozjíždějí podnikání s kurzy surfování. „Bude to jenom pro Čechy. Napadlo mě to, protože nic takového tady není. Budu to řídit na dálku,“ prozradila Agáta. S Jakubem už si tak zřejmě žijí každý svůj vlastní život. Snad jejich rozvod nebude příliš dramatický.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden