Můj kousek štěstí

Málem ho zajela tramvaj!

Karel Šíp (70)

Slavný moderátor Karel Šíp (70) se podruhé narodil! Stačila jen vteřinka nepozornosti a pár skleniček alkoholu, které Šíp na bujaré oslavě 85. narozenin populární herečky Jiřiny Bohdalové (85) vypil, a velkolepá oslava mohla skončit nečekanou tragédií. Když totiž známý moderátor a bavič se svou manželkou Ivou (40)opouštěli večírek, Šípa ve chvilce nepozornosti málem srazila tramvaj! Život mu zachránil fotograf, který byl nejblíž, a rozechvělého herce pohotově vystrčil z kolejiště.

Byl snad opilý?

„Pan Šíp vyšel z Tyršova domu v doprovodu manželky okolo jedenácté hodiny. Když vyšli na ulici, rozhlížel se a bavil se s ženou o tom, že musí sehnat taxi,“ popsal fotograf okamžiky jen pár vteřin před možnou tragédií, ke které naštěstí právě díky němu nedošlo. Když pak Šíp uviděl první taxi, zvedl ruku a popošel pár kroku směrem k autu. Vůbec si však přitom nevšiml blížící se tramvaje, která se zleva řítila přímo na něj. „Naštěstí stihl udělat jeden malý krok vzad, když jsme na něj začali křičet. My jsme ho chytili za ruku, aby nespadl a tramvaj mu přejela před obličejem, vzdálená zhruba deset centimetrů,“ dodal fotograf.

Zachránil ho fotograf

Nad Karlem Šípem musel v tu chvíli bdít anděl strážný. „Šlo opravdu o centimetry a obrovské štěstí. A to si také pan Šíp rychle uvědomil, protože vteřinu po tom, co zběsile zvonící tramvaj odjela, hrůzou zbělal a roztřásl se,“ popsal další z očitých svědků celé události. Manželka Iva pak Šípa doprovodila do přivolaného taxíku a odjeli společně domů. Snad bude Šíp příště pozornější!

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden