Moje šťastná hvězda

Málem platila dluhy snoubence

Když si AGÁTA HANYCHOVÁ (35) začala s MIRKEM DOPITOU (36), neměla ani tušení, co ji čeká. Zadělal si totiž na obrovské dluhy.

Tropili snad jeden skandál za druhým. Když bývalá modelka Agáta Hanychová (35) tvořila pár s hráčem amerického fotbalu Miroslavem Dopitou (36), postarali se jednoho večera o pořádné pozdvižení.

Agáta to na filmovém festivalu v Karlových Varech pořádně přehnala s alkoholem a opilá se válela po chodníku. Náhodou ji přitom vyfotil fotograf, jakmile to ale Dopita uviděl, rozzuřilo ho to doběla.

Skočil po něm, rozbil mu nový fotoaparát a Agáta, jako správná parťačka, rozkousala paměťovou kartu. Za tohle stanul Dopita před soudem a odsoudili ho ke dvěma letům vězení s podmíněným odkladem na dva roky.

Zničehonic se vypařil

Miroslav dlužil 13 000 korun za soudní výlohy, které údajně nezaplatil. Raději zmizel do Indonésie a nechal tady i svou snoubenku a syna Kryšpína (9). Byly na něj vypsány čtyři exekuce a policisté jej stíhali po celém světě.

S tímto humbukem byla logicky propojená i Agáta, která musela neustále odpovídat na otázky, kam její snoubenec zmizel a kdo bude platit jeho dluhy.

Naštěstí pro ni si Dopitu nestihla vzít, jinak by všechno padlo na její hlavu. Nedávno se vrátil do Prahy a s Agátou působili jako nejlepší přátelé.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden