Moje sladké tajemství

Málem přišla o život

Moje sladké tajemství

Mnozí jí závidí krásu, ta je ale vykoupena bolestí s pachutí smrti!

Kateřina Brožová (54) je nádherná žena. Patří mezi nejznámější české herečky, v životě ji ale potkal velký zlom, který její kariéru málem ukončil. Musela se poprat i s dalšími těžkými zkouškami, které jí přicházely do cesty.

Za volantem si zažila Kateřina Brožová (54) různé situace, ale na tu jednu velmi těžkou, která jí změnila život, nikdy nezapomene. Bylo jaro, ale přišla studená fronta a počasí se pokazilo.

Z nehody se dlouho vzpamatovávala

Přišly minusové teploty, napadlo trochu sněhu, ale Kateřina tomu nevěnovala moc pozornosti, protože spěchala na jednání a nebyla v rozpoložení, kdy by řešila, že už má přezuté jarní gumy a není vhodně připravená na cestu.

Jela zkratkou přes les, dostala smyk a ošklivě se vybourala. Bylo jí teprve 30 let, když při autonehodě málem přišla o život. Musela dlouho bojovat s následky, které jí tato událost přinesla. Život jí možná zachránilo i

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden