Moje šťastná hvězda

Málem skončil na úplném dně

Ještě před pár lety se u  BOHUŠE MATUŠE (47) probíraly spíš jeho dluhy než vztah s mladší LUCINKOU (18). Jak špatně na tom vlastně byl?


Jako vytížený a hojně obsazovaný muzikálový herec si za svou kariéru přišel na hodně slušné peníze. Proto mnohé překvapilo, když vyplulo na povrch, že Bohuš  Matuš (47) bojuje s velkými dluhy.


Za ty si ale ve většině případů mohl sám. Způsobilo mu to velké problémy, se kterými se potýká v podstatě dodnes. Vzhledem k tomu, že je momentálně téměř bez příjmů, nemohl si dovolit si dovolit zaplatit ani veselku s milovanou Lucií (18). Dokonce i s vybavením jejich hnízdečka lásky jim prý museli pomoct manželčini rodiče. A jak se do potíží dostal?


Nemohl si dovolit zaplatit ani veselku s milovanou Lucií .

Dlužil na nájmu stovky tisíc

Ještě jako svobodný muž bydlel v nájmu. Když  z něj ale odešel, podle svých slov se zapomněl odhlásit, čehož majitelé využili. Tři nájmy mu započítali jako dluh. „S paní jsem se domluvil, ale ona to hodila na exekuci.

Udělala to i dalším lidem,“ sypal si popel na hlavu. Celkově se vše vyšplhalo na stovky tisíc korun, které zpěvák splácel po dobu jednoho roku z honorářů. Tehdy to asi nebyl ještě takový problém, v té době totiž vydělával, práce měl dost.

V roce 2019  údajně splatil poslední částku a exekuce mu tak měla být vymazána. Dodnes je ale přesvědčen, že se vše událo jen kvůli tomu, že je slavný zpěvák. „Trápil jsem se tím a nechtěl jsem to platit. Moje manažerka mi ale doporučila, abych to uhradil,“ dodal k tomu.

Neplatil ani za telefon

V minulosti si zadělal na potíže také tím, že dostal od dopravního podniku několik pokut, které však neuhradil. Ačkoli nešlo o tak závratné částky, i to mu udělalo díru do rozpočtu.

Matuš se přiznal dokonce i k tomu, že neplatil ani účty za telefon. Tyto dva prohřešky považuje za pouhé blbosti. V současné době by měl být z dluhů a exekucí venku.

Asi ale nečekal, jak s umělci zamává koronavirová pandemie. Nyní to ale vypadá, že je všechno konečně na dobré cestě a brzy už bude moci konečně zase řádně vydělávat a zabezpečit tak svou rozrůstající se rodinu.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden