Můj kousek štěstí

Malý Luka jí může vydělat balík!

Můj kousek štěstí

Jen se narodí, už některé matky plánují svému dítku hvězdnou kariéru a k tomu mu vymyslí nevšední jméno. Chystá se snad vrátit herečka před kameru i se synem?

Diváci ji vídali v seriálu Slunečná v roli Denisy Kánské. Veronika Arcihteva ale musela kvůli těhotenství a narození syna ze seriálu odejít, což jen málokterá hvězda snáší dobře. Možná si ve své roli obětavé matky moc nevěří, nasvědčovalo by tomu její časté tvrzení, že se dítě narodilo ve správnou dobu.

V čase, kdy nehrají divadla a moc se netočí. Proto ji to tolik nemrzí, neboť má díky pandemii čas plně se věnovat synovi. „Jako herečka jsem si nemohla vybrat lepší dobu, kdy mít dítě,“ opakuje spokojeně s tím, že jí

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden