Můj čas na kafíčko

Mám kila navíc. No a co?

Nadělila vám příroda a čas větší bříško, zadek i prsa? I kdybyste držela sebevětší hladovku, tak kila navíc prostě nezmizí? Mávněte nad tím rukou!

Pozornosti mužů mají vnadné ženy často až nad hlavu. Vilné pohledy skoro slintajících pánů tvorstva jsou ale často až otravné. A tak ženy stojí před skříní a váhají, kdy si mohou dovolit vzít upnuté šaty, nebo raději něco plandajícího, aby měly klid.

Až když žena cítí, že muž po jejím boku je opravdovým mužem, a ne žádným zastydlým padesátiletým puberťákem, může naplno projevit svou ženskost i svobodomyslnost.

Muži do výstřihů zírají

Muži jsou, na rozdíl od nás, z velkých prsou někdy tak uneseni, že se nám často místo do očí dívají do výstřihu. Spoustě žen takové poutání pozornosti všetečných mužských očí vadí. Žena se pak své velké přednosti snaží maskovat upnutým rolákem nebo volnou košilí.

Nechce být pro muže jen „ta s velkýma prsama“. A tak se z toho, co má být chloubou ženy, stává komplex, který ji trápí. Proto se schválně zakrývá v zbytečně neforemném oblečení.

Prsa i zadek pod lupou

Přísloví říká, že žena bez bříška je jako nebe bez hvězd. Mužům se líbí vnadné ženy a jsou rádi, když mají ženu za co chytit. Jenže my ženy jsme ze svých kil navíc často nešťastné a ve srovnání se štíhlými krasavicemi si s velkým pozadím a bříškem připadáme neforemně.

Než nám s nadhledem zralejšího věku dojde, že nejlepší recept na stavy nespokojenosti je přijmout sama sebe a naučit se mít ráda se vším, co k nám patří. I se všemi těmi kily. Protože to je spousta kil lásky.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden