Můj kousek štěstí

Máma od ní chce vnouče!

Narodila se, když bylo její mámě čtyřicet let. Byl to tehdy trochu risk, nicméně dcera se Lence Filipové (67) velmi povedla, takže všechno dopadlo na výbornou, Lenny (27) je úspěšnou zpěvačkou a její krása bere dech.

Přesto je z ní její maminka, zdá se, pomalinku, ale jistě čím dál nervóznější. Ráda by se dočkala vnoučátek ještě ve věku, kdy se s nimi může proběhnout po parku a skočit do písku dělat bábovičky, jenomže ta skvělá novina stále nepřichází. „Těším se na vnoučátko,“ řekla Filipová nedávno, aby nebylo pochyb, co od své dcery očekává.

Zatím ideál. Marpo byl pro ni dosud tím, kterého si vysnila.

Hudebník a rapper Marpo, vlastním jménem  Otakar Petřina (36) se ale zřejmě k životnímu kroku se svou přítelkyní nemůže odhodlat. Jeho eventuální tchyně ho sice nedávno veřejně velebila a připomínala, že ho díky jeho otci, také hudebníkovi, zná vlastně od narození,  ale pochlebování zřejmě nezabralo.

Čili se na to musí jinak. Jak? Lenka má s Lenny výborný vztah a nebude ho chtít narušit, ovšem namístě je vážný rozhovor na téma „život je krátký, nenech si ho proklouznout mezi prsty, dcero...“

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden