Můj čas na kafíčko

Mamince je velkou oporou

Legendární herečka Jana Brejchová (82) má ve své dceři Tereze Brodské (53) opravdu velkou oporu. Ačkoli to kvůli jejímu zdravotnímu stavu Tereza Brodská nemá snadné, oddaně je jí k dispozici, kdykoli je třeba.

„Poznává nás a komunikuje s námi. Ano, jsou dny, kdy je ve svém světě, ale zase jsou dny, kdy vnímá docela dobře a dostanu i malou výčitku, že místo jejích oblíbených čokolád jsem přinesla jiné,“ prozradila herečka, známá ze seriálu Slunečná.

Nemůže za ní

Bohužel má momentálně možnosti, jak mamince pomáhat, hodně omezené. Kvůli koronavirovým omezením jsou totiž návštěvy zdravotnických středisek zakázané. Pro Terezu Brodskou je to velmi smutná záležitost, jelikož by svou maminku ráda navštěvovala častěji a trávila s ní co nejvíc času.

Komunikovat spolu bohužel nemohou ani na dálku, protože to už Jana Brejchová neovládá. Vypadá to však, že se situace obrátí k dobrému. Protože se pomalu rozvolňují omezení související s koronavirem, dost možná se Tereza Brodská brzy dočká a bude konečně moci maminku navštívit.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden