Staré dobré časy

Maminku Kudrnovou na pásu nenajdete

Staré dobré časy

Když ji opustil Jiří Štěpnička, vyhodili ho za trest fanynky dokonce i z oblíbené trafiky.

Patří mezi ty šťastné filmové hvězdy, které vždycky měla kamera ráda. Určitě to bylo proto, že oblíbená herečka vypadá celý život o dvacet let mladší. Milena Steinmasslová (67) má prostě to, čemu se říká přirozený půvab.

Kdyby se všichni živili tak, jak si slibovali v první třídě, možná by se teď studenti některého gymnázia chlubili tím, jakou že to mají pěknou a spravedlivou paní profesorku. Pak ještě existovala možnost, že si po ránu oblékne bílý plášť a houkne na sestřičku, ať zavolá prvního pacienta.

Velký objev režiséra Kachyni

Naštěstí tady byli filmaři, kteří čas od času hledají ve školách neokoukané tváře do svých projektů. Objevili se i ve škole, do níž chodila pohledná slečna Milena Steinmasslová.

Samotnému Karlu Kachyňovi, jenž hledal sestru Adama do připravovaného snímku Už zase skáču přes kaluže (1970), ji pak přivedli s tím, že

Zbývá vám 74% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden