Můj čas na kafíčko

Manažerka a nejlepší kamarádka Dary Rolins zemřela na rakovinu v pouhých 36 letech!

Můj čas na kafíčko

"Lékaři říkali, že se nádor zapouzdřil. Svitla naděje. Odjela jsem na Kubu. A od té doby jsem ji už neviděla.“

I slavní prožívají těžké chvíle. Zpěvačka Dara Rolins (47) musela čelit obvinění ze zabití při nehodě, rozpadu citového vztahu i smrti ženy, které si opravdu vážila!    

Dědeček Dary Rolins byl nemanželským synem jednoho váženého rodu. Všichni ve vesnici to věděli, ale mlčelo se o tom. Chlapce svěřili do jiné rodiny a tak se nejmenoval Rolinec, ale Gamboš. Teprve na smrtelné posteli dědeček poprosil svého syna - tedy tatínka Dary - aby si vzal zpátky rodové jméno. V té době se tedy budoucí zpěvačka jmenovala ještě Darina Gambošová.

Zpěvačkou chtěla být už ve školce!

Kvůli příjmení, se kterým přišla na svět, si prý spousta lidí myslí, že má romskou národnost. Nic si z toho nedělá. „Můj přítel je polocikán a tvrdí, že klasický gadžo nejsem,“ otevřeně řekla v jednom rozhovoru. „Prý se nehýbu jako bílá a mám v sobě divočejší krev. Ale spíš tam bude maďarský vliv.“ Příbuzenstvo Dary je hodně rozšířené - její matka pocházela z pěti sourozenců a otec ze čtyř. „Když někde vystupuji a přijde za mnou slečna s tím, že je moje sestřenice, už ani nebojuji a rovnou ji objímám,“ prohlásila s nadsázkou. Dara věděla, že se

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
Štítky:

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden