Můj čas na kafíčko

Manžel alkoholik připravil Jaroslavu Obermaierovou navždy o iluze!

Můj čas na kafíčko

Po narození syna jí opilý manžel začal fyzicky napadat!

Tatínek herečce Jaroslavě Obermaierové (74) zemřel, když byla ještě dítě. Ani maminka se nedočkala vnuka. V mládí byla snem mnoha mužů, ale jen jeden ji poznamenal do konce života!

Dětství Jaroslavy Obermaierové ovlivnily tři zásadní události: jedna dobrá a dvě špatné. Tou dobrou byl zájem o balet. Vyrůstala na pražském Žižkově a na procházkách s babičkou chodila kolem baletního studia. Líbily se jí obrázky malých dívek, které tam byly vyobrazeny v krásných úborech a s „piškotkami“ na nohou.

Přemluvila babičku, aby ji do studia přihlásila. Byly jí ale teprve čtyři roky, takže jí nevzali. Za rok se to ale už povedlo. V deseti letech se pak jako malá baletka dostala na scénu, o které většina herců sní celý život: do Národního divadla.

Mezitím se ale staly ony dvě špatné a smutné

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden