Moje šťastná hvězda

Manžel Gondíkové jen maže med kolem pusy?

Může mu Gondíková po tom všem ještě věřit?

Mluví o ní krásně. Jako by byl Jiří Langmajer (58) ze své manželky stále u vytržení. Je to tak ale opravdu? Říká se, že Adéla Gondíková (50) by si měla dát pozor.


Při pohledu na tyhle dva má člověk dojem, že hvězda seriálu Ulice a její manžel jsou dokonalý pár. Nikdo nepochybuje, že se Adéla Gondíková (50) a Jiří Langmajer (58) stále velmi milují. Povídá se však, že až taková idylka to mezi nimi ani zdaleka není.


Na veřejnosti působí dokonale. Je to ale pravda?

Jsou to od něj jenom prázdná slova?

Herec se sice nedávno nad svou ženou rozplýval a tvrdil, že na rozdíl od jiných žen je krásná, i když není nalíčená. Podle některých lidí jsou od něj tyto lichotky zcela zištné. Říká se, že chce, aby Gondíková „usnula na vavřínech“, polevila v ostražitosti a on se zase mohl chovat jako v minulosti.

Je otázka, jestli jde někoho, kdo střídal ženy jako ponožky, vůbec „převychovat“. Jeho ložnicí prošla řada krásek včetně těch slavných. Od Petry Faltýnové (46) přes Ivanu Jirešovou (46) až třeba po herečku Marii Málkovou (40). Všechny asi poznaly, jaké to v jeho hnízdečku lásky v garsonce v Praze na Plamovce je.

Dříve prý u bratra hledala útěchu. Přijde to zase?

Byla by to velká rána

Pokud se Gondíková ze strany Langmajera dočká nevěry, jako třeba jeho exmanželka, učitelka matematiky Kamila (53), bude to pro ni samozřejmě obrovská rána.

Po rozvodu s Ondřejem Brouskem (43) si malovala, že konečně poznala muže, se kterým zestárne. Kdyby to mělo být jinak, těžko by to vstřebávala. Snad se ale takové zrady nedočká, protože to opravdu vypadá, že jsou pro sebe jako stvořeni.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden