Moje šťastná hvězda

Manžel Heidi Janků má zálibu v nemravných časopisech

Krasná žena už mu nestačí?

Zpěvačka a moderátorka HEIDI JANKŮ (53) často opakuje, že život s manželem IVO PAVLÍKEM (83) je skvělý jak po lidské, tak po intimní stránce a rozhodně by neměnila. O to větší překvapení vyvolává zjištění, že Pavlíkovi jeho krásná žena nestačí. Rád prý okukuje jiné a přiznal, kde jich má pořádnou zásobu!

Kvůli své kariéře se Heidi stále snaží udržovat si mladistvou image. Jako o dvacet let mladší se snaží oblékat i vypadat. Jak dobře se jí to daří, to ať posoudí každý sám. Je asi pravda, že i díky moderování televizního erotického pořadu na ni může mnoho mužů oči nechat.

Ovšem, zatímco ona má prý oči jen pro svého milujícího manžela Iva, on sám svůj pohled velmi rád věnuje úplně jiným ženám. A vůbec nejde o to, že by se otáčel za atraktivními krasavicemi na ulici nebo že by se obklopoval sexy zpěvačkami, pro které by skládal písničky.

Hudebníkovo tajemství je poněkud pikantnější. Prozradil, že na ženy se rád dívá v pánských časopisech!

Nadšený sběratel

Tohle se asi úplně nepovedlo. Heidi se už dlouho snaží tvrdit, že i když Ivo už není nejmladší, na sexuální život s ním si nemůže stěžovat.

Ostatně, ani jí už opravdu není těch chtěných třicet. Přesto tvrdí, že po sexuální stránce nemají žádný problém. Dokonce to není tak dávno, co zmínila, že v přestávce mezi manželskými postelovými hrátkami si před časem o láhev ulomila kus zubu.

Jak se ale nyní ukázalo, Ivo asi potřebuje hledat sexuální motivaci jinde než u své sexy ženy. Erotických magazínů má prý celou sbírku. „Kdybyste viděli naší toaletu, tam mám takových časopisů spoustu,“ prozradil bez uzardění.

Hlavně se nestydět

Možná si říkáte, proč Pavlík takové časopisy vlastní? Vždyť Heidi je pořád kočka, od mužů dostává stále nabídky na schůzku a nezřídka přitom prý jde rovnou o nabídky k sexu. Zpěvačka tvrdí, že na ně raději vůbec nereaguje, její muž si ale doma klidně skladuje nahotinky.

Jeho vysvětlení, proč má na toaletě komín z lechtivých tiskovin, je ovšem vědecké. „Není to o žádné sprostotě,“ dušuje se. „Pouze se vzdělávám v anatomii lidského těla,“ konstatuje tak s jasně rošťáckým výrazem v očích.

Práskl Ivo ve slabé chvilce něco, co mělo zůstat utajeno? Uvidíme. Ale myslíme, že zrovna Heidi Janků z něčeho takového aférku nedělá. Vždyť erotika jí byla vždy blízká. Kdysi se i svlékala pro erotické fotky.

Krásná Heidi už svému muži nestačí?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden