Moje šťastná hvězda

Manžel je stále úplně paf z její přirozené krásy

Moje šťastná hvězda

Po rozchodu s Vojtkem brečela od rána do večera, odložila státnice a týden nejedla. Jak řekla později novinářům, bylo to jako malá smrt.

Daniela Šinkorová (48) měla kdysi tak zlomené srdce, že se bála znovu zamilovat. Nyní je ale konečně šťastná a nic na tom nemůže změnit fakt, že za svou lásku musela zaplatit krutou daň.

Oblíbená herečka a muzikálová zpěvačka Daniela Šinkorová (48) jde v poslední době v seriálech doslova z role. V posledních letech ji tak diváci mohli vídat v cyklech Gympl s (r)učením omezeným, Ohnivý kuře a Sestřičky Modrý kód. A protože je v soukromém životě spokojená, má nyní plným právem pocit, že se jí daří téměř vše, na co sáhne.

Na prohry nebyla zvyklá

Ovšem vždy tomu tak nebývalo. Šinkorová musela například odpískat účinkování v muzikálu Dracula, které bylo, jak sama později přiznala, opravdu nad její síly. Až do té doby nebyla herečka na takové prohry zvyklá.

Ačkoli měla vždy pověst naprosté profesionálky, tentokrát si bohužel musela uvědomit, že na některé role zkrátka nestačí. To se pro ni rovnalo téměř velké životní prohře. Protože ale nechtěla

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden