Moje sladké tajemství

Manžel jí byl nevěrný, přesto mu dala ještě šanci

Moje sladké tajemství

Herečce se dlouho nedařilo otěhotnět, a tak jí děti musela porodit náhradní matka!

Zdá se, že má herečka Sarah Jessica Parker (56) známá ze seriálu Sex ve městě, doslova pohádkový život. To ale není tak docela pravda. Pořád jsou na světě věci, které si za peníze koupit nemůže.

 

Málo platné, americká herečka a producentka Sarah Jessica Parker (56) má do klasického ideálu krásy daleko. Přesto je už do devadesátých let módní ikonou a spousta žen po celém světě jí závidí styl, šarm a jistě i obdiv atraktivních a vlivných mužů.

Obrovský úspěch i pohádkové bohatství

Může za to úspěšný seriál Sex ve městě, který se natáčel v letech 1998 až 2004. Postava trochu ztřeštěné Carrie, které nechybí talent na průšvihy a břitký smysl pro humor, se stala pro tuto herečku doslova darem z nebes.

Sarah přinesla nejen obrovský úspěch, ale i pohádkové bohatství. Parker je totiž kromě jiného i docela zdatná obchodnice. Svůj úspěch dokázala vždy výhodně prodat a stala  se

Zbývá vám 80% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden