Můj kousek štěstí

Manžel musí Terezu Ramba poslouchat?!

Díky práci se může pořádně vykřičet, ale co když zrovna nic nenatáčí? Mají potom doma Itálii?

Zazářila v televizní minisérii Docent, o které se teď hodně mluví. Třídílný napínavý detektivní příběh o sériovém vrahovi mladých dívek sledovaly dva miliony diváků a díky jejich nadšení se chystá pokračování.

Asi nejvíc tu zaujala Tereza Ramba (33), která představovala neurvalou, výbušnou policistku. „Zvyšovat hlas a řvát na Trojana, Vetchého, Taclíka, Hádka byl můj sen. To se povedlo a velice jsem si to užila,“ pochvalovala si energická herečka a zdůraznila, že to přispělo i k domácí pohodě.

Vyřvala se do ochraptění během natáčení a doma už pak na Matyáše Rambu (32) mluvila tiše ve strachu, že by jinak úplně přišla o hlas. „Pomohlo to i k harmonii doma s manželem. A jsem za to strašně vděčná,“ raduje se.

Znamená to, že nevyřve-li se v práci, vynahrazuje si to v soukromí a huláká na chudáka manžela, až padá listí ze stromů? Je známo, že je Tereza Ramba temperamentní, velitelská povaha, sama přiznává, že jakmile se jí dostane do rukou scénář, má nutkání celý ho přepsat.

Nenechá si jen tak diktovat. Ještěže je manžel akrobat! Kdo je zvyklý na nebezpečí při vystoupeních, zvykne si, doufejme, i na život s hlučnou herečkou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden