Moje šťastná hvězda

Manžel jí na poslední chvíli zachránil život!

Moje šťastná hvězda

Štefan Margita naštěstí poslechl svůj vnitřní hlas a zburcoval příbuzné a policii!

Přestože se HANA ZAGOROVÁ (75) snaží svoje fanoušky přesvědčit, že její zdravotní problémy nejsou nic vážného, události posledních dní mluví jinak.

Doslova šokem byla pro všechny příznivce zpěvačky Hany Zagorové (75) zpráva o její náhlé noční hospitalizaci.  O pár dní později o detailech dramatu promluvil její manžel, operní pěvec Štefan Margita (65). A i když se všechny snažil uklidnit, že jeho žena je už mimo nebezpečí, nad jejím stavem visí stále celá řada otazníků.

Noční drama s policií

Margita popsal, jak byl v onen osudný den na vystoupení v Košicích, a když své ženě po jeho skončení volal, už telefon nebrala. To se mu prý zdálo divné, a tak zavolal rodinné přítelkyni, která u nich doma zvonila, ale Zagorová neotevírala.

Proto už celý vystrašený zalarmoval svoji neteř a spolu se dohodli, že musí zavolat zámečníka, aby byt odemkl. To ale nejde bez

Zbývá vám 64% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden