Moje šťastná hvězda

Manžel jí nadělal dluhy

Herečka ze seriálu Ordinace v růžové zahradě BÁRA ŠTĚPÁNOVÁ (61) si díky své roli přijde na slušné peníze, ale i tak musí řešit finanční problémy. Její manžel MIROSLAV BARABÁŠ (59) dluží dost peněz.

Seriálová Babeta to nemá jednoduché. Díky Ordinaci v růžové zahradě má sice Bára Štěpánová (61) stálý příjem, většina vydělaných peněz jde ale na dluhy a exekuce. Jak je to možné?

Málem přišla o střechu nad hlavou

Není to tak úplně její vinou, do dluhů se totiž dostal její manžel Miroslav Barabáš (59). Ten si měl v minulosti vzít půjčku ve výši necelých dvě stě tisíc korun, ale jaksi je zapomněl splácet. Věřitelům došla trpělivost.

Na jejich společný dům ve středočeských Zákolanech byla proto uvalena exekuce. Hrozilo, že půjde do dražby. Na poslední chvíli ale vše splatili a svůj domov tak zachránili.

V minulosti jí  sebrali byt

Pro Štěpánovou to byl takový malý návrat do minulosti. Když totiž byla provdaná za podnikatele Luboše Rychvalského (56), stalo se jí něco podobného. V době, kdy byli ještě spolu, se Lubošovi podařilo vytvořit dluh, který přesahoval tři miliony korun.

Štěpánová se s ním sice v roce 2009 rozvedla, ale ani tak se nevyhnula následkům. Kvůli Rychvalskému šel totiž do dražby její milovaný byt na Vinohradech. Nakonec byl vydražen za více než tři miliony korun. Veškeré peníze putovaly na splacení Lubošova dluhu.

Když proto exekutoři vyhrožovali jejímu současnému muži Miroslavovi, že jejich milovaný dům pošlou rovněž do dražby, vyděsilo ji to. Nejspíš na Barabáše zatlačila s tím, aby dluh okamžitě splatil. Jinak by totiž přišli o střechu nad hlavou.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden