Moje šťastná hvězda
Manžel jí nechtěl zařídit roli?
Od té doby, co bojovala se zákeřnou rakovinou, se toho mezi nimi dost změnilo.
Manžel jí nechtěl zařídit roli?

 Po roli v Ordinaci toužila dlouho. LENKA TERMEROVÁ (72) se sice nakonec dočkala, proč jí ale manžel MORIS ISSA (75) nedal šanci už dřív?

Sympatická herečka Lenka Termerová (72) hraje v seriálu Ordinace v růžové zahradě ztracenou maminku herce Martina Zounara (53).

Když se Lence tvůrci ozvali s nabídkou, byla štěstím bez sebe, protože po roli v Ordinaci toužila už několik let. Objevila se sice i v seriálu Modrý kód, ale prvně zmíněný pořad je na obrazovkách přeci jen o něco déle a má své věrné fanoušky.

A navíc už tak trochu znala, jaká na place panuje atmosféra a jak tam vše probíhá. Její manžel Moris Issa (75) se totiž před časem na výrobě Ordinace podílel, a to dokonce několik dlouhých let.

Chtěl ji ochránit

Otázka je, proč jí manžel nesplnil její přání už tehdy, když k tomu měl privilegia? Klidně ji mohl do seriálu zařadit, ale on se údajně rozhodl, že to neudělá.

Nechtěl totiž, aby někdo jeho ženu vnímal jako nějakou protekční herečku, kterou si tam on sám natlačil. Udělal by tím nejspíš zle nejen Lence, ale i sám sobě.

Nejspíš tušil, že by si na Termerovou ostatní herci a herečky ukazovali prstem a její herecké výkony by kritizovali, jak jen by se dalo. Na něj by se dívali zase jako na toho režiséra, který do seriálu protlačil svou manželku, jen aby se navýšil jejich rodinný rozpočet.

Dokázala porazit rakovinu

Moris své ženě očividně nikdy nic neulehčil, ale měl k tomu asi i svůj důvod. Herečka se v roce 2009 dozvěděla, že ji postihla zákeřná rakovina prsu.

Byl to pro ni obrovský šok a pochopitelně měla velký strach, co s ní bude. Byla ale odvážná, a poctivě podstoupila veškerou léčbu, která jí byla naordinována.

Po roce rakovinu porazila, a nejenže byla zdravá po fyzické stránce, ale také to pomohlo i jejímu sebevědomí, cítila se najednou silnější. Možná proto ji tehdy Moris odmítal do seriálu dostat.

Bála se, že si našel jinou?

Sám moc dobře věděl, že to zvládne i sama, bez protekční nálepky. I když se Morisovy úmysly zdají být křišťálově čisté, Termerové to bylo tehdy spíš dost podezřelé.

Proč její muž nechtěl, aby pracovala na stejném seriálu jako on? Působilo to na ni, jako kdyby tam před ní něco tajil, protože jinak by jí přece nedal takový zákaz.

V minulosti se měla snažit pídit po tom, jak se její manžel v práci vlastně chová a zda nedělá něco, co by ho mohlo stát jejich manželství. Termerová o svém muži ale žádnou špínu nezjistila, což ji celkem uklidnilo.

Na druhou stranu, teď z něj má být znovu velmi zmatená. Nejdřív si měl přát, aby si svoje místo v seriálu Ordinace v růžové zahradě vybojovala sama a teď, když to dokázala, z toho taky není zřejmě až tak nadšený.

O co mu vlastně jde?

Podle něj je to spousta hodin před kamerou a málo odpočinku a volného času. Údajně se bojí o hereččino zdraví. A není se čemu divit. To, čím si herečka musela projít, ho zřejmě velice ranilo.

Vidět každý den svou milovanou, jak jí není dobře, to muselo být něco na jeho nervy A přílišný pracovní shon, nepravidelná strava a neodstatek spánku, to všechno by klidně mohlo nemoc zase vrátit.

Lenka se ale cítí skvěle a manželovy průpovídky už ji začínají unavovat. Zkrátka nejspíš nedokáže pochopit, že za jeho chováním nemusejí být nutně nějaké postranní úmysly. Pokud ano, zřejmě by bylo všechno rázem jinak. To se ale doufejme nestane. Snad napětí brzy vymizí.

Související články
UMarešových nikdy není nuda. Své fanoušky stále baví a ti netrpělivě každý den očekávají, kdy zase Leoš Mareš (48) přijde s nějakou novinkou. Když se nedávno obarvil na blond, lidé nestačili zírat. Teď vypadá, jako by mu bylo sotva třicet. Na svou dceru je pyšný Navíc se často a rád na sociálních sítích chlubí svou rozkošnou dcerkou Alex (2), o které se […]
Moje šťastná hvězda / 7.9.2024
Pro emigraci se Pavel Kříž (63) rozhodl krátce před revolucí, protože chtěl začít jinde a jinak. Představitel Śtěpána z oblíbených „Básníků“ Pavel Kříž (63) se přes Anglii vydal do Kanady, Doma sice přerušil slibně rozjetou kariéru, ale nenacházel v ní potřebné uspokojení. A to, že byl známý, mu nepomohlo ani u soudu, kde byl tehdy v nepřítomnosti odsouzen na […]
Moje sladké tajemství / 7.9.2024
Když oznámila herečka Patricie Pagáčová (35) z Jedné rodiny rozvod s manželem Tiborem (33), říkala, že v tom nikdo třetí není. Nedávno ale byla viděna na ulici s tajemným mužem s plnovousem a usmívala se od ucha k uchu. Dokonce je někteří potkali na romantické procházce, ze které zamířili do domu staronové posily Ulice, od kterého už má její údajný nový objev […]
Před pár měsíci si Veronika Petruchová (30) pořídila parfém s feromony, aby nalákala toho pravého. A není to poprvé, co se šušká, že má blízko ke kolegovi Martinu Čermákovi (32)! Dělala mu vrbu Ten je trojnásobným otcem a doma má hudebnici Simonu Šteruskou (36). V poslední době měli ale prožívat partnerskou krizi. Obstarávání početné rodiny dá zabrat […]
reklama
V premium článcích najdete to nejlepší z našich časopisů
Pondělí Běžte svému štěstí naproti
Středa Časopis, který vás naladí do pohody
Středa Týdeník o všem, co hvězdy tají
Čtvrtek To nejlepší, co si ke kávě můžete dát
Čtvrtek Konečně časopis, se kterým vyhrajete
Časopis se kterým minulost nestárne
Nezapomenutelné a milované hvězdy
Můj čas na kafíčko speciál
Extra porce příběhů ze světa slavných
Časopis, který ženám rozumí
Naše časopisy si můžete také výhodně předplatit!
Nenechte si ujít další zajímavé články
reklama

O nás

Jedinečný web, který Vám přináší aktuální zprávy ze světa slavných osobností. Můžete poznat skutečné životy populárních herců, zpěváků či jiných známých celebrit. Odhalit strhující životní story slavných hvězd, jejich lásky, prohry, vítězství, spalující vášně, bolestné rozchody, i usmíření a osudové vzestupy i pády těch největších českých i světových legend.

Vaše redakce

Copyright © RF-Hobby.cz
Provozovatel: RF HOBBY, s. r. o., Bohdalecká 6/1420, 101 00 Praha 10, IČO: 26155672, tel.: 420 281 090 611, e-mail: sekretariat@rf-hobby.cz