Můj kousek štěstí

Manžel ji připraví o kariéru?

Zná Hecko písničku, kde se zpívá Blázen žárlí, až umírá, holku krásnou neuhlídá...?

Nadšení z druhého těhotenství kazí strach o budoucnost. Její kariéra může být ve vážném ohrožení. Na Primu se po mateřské nemusí vrátit. Prý za to může hlavně její manžel.

Moderátorka Eva Perkausová (29) čeká druhé miminko. Krásná blondýnka tím ale v televizi způsobila pořádný poprask. Po narození dnes téměř ročního syna Killiana jí totiž vedení televize udělalo místo na úkor oblíbené Gabriely Laškové (33), která musela odejít.

Asi očekávali, že Perkausová chvíli vydrží. Jenže teď zase odejde na mateřskou a ukazuje se, že to bude problém. Moderátorka totiž před pár dny onemocněla, na pár dní vypadla z kolotoče a najednou nebylo kde vzít náhradu.

Lašková celkem logicky odmítla, kývla až zkušená Markéta Fialová (52). Byla to však jen „nárazovka“, nezdá se, že by to za ni vzala dlouhodobě. Je tedy otázka, kdo blondýnku nahradí, až odejde plnit mateřské povinnosti.

Povídá se navíc, že to bude definitivní odchod. Na Primě už prý nechtějí být za blázny. Říká se, že pokud by to takto dopadlo, nejšťastnější by byl Pekausové manžel Ivan Hecko (40).

Prý chce mít manželku doma, podle něj má asi rodit děti a ne dělat kariéru. Odpovídalo by to zvěstem o jeho žárlivé povaze. Kolují drby, že je Hecko schopen Perkausové udělat scénu i za to, že jde s kolegou po práci na kafe.

Jistě ví, že jeho vyvolená v minulosti nebyla svatá. Když chodila s automobilovým závodníkem Antonínem Charouzem (69), podle jeho slov mu zahýbala.

Hecko se asi jen prostě bojí a za jeho obavami možná byla na počátku i jeho žádost o její ruku. Teď už je Eva jeho manželkou, ale on zřejmě stále nemá potřebnou jistotu a chce mít krásku pod dozorem.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden