Staré dobré časy

Manžel ji uvrhl do domácího vězení

Staré dobré časy

Alain Delon se kdysi vsadil s kumpány, že Claudii dostane do postele. Prohrál.

Za svůj exotický zjev může tuniská rodačka Claudia Cardinale (83) poděkovat sicilskému otci a francouzské matce. Za své úspěchy talentu, kráse a svému prvnímu muži. Člověku, s nímž uzavřela ďábelskou smlouvu.

Vždycky byla tak trochu jiná. Možná proto, že se narodila v Tunisku a dětství prožila mezi arabskými dětmi. Z klášterní školy to měla k herectví daleko. A když studovala lyceum, tvrdila, že se bude živit jako učitelka.

Budoucí Miss prodávala lístky do tomboly

Vše se změnilo ve chvíli, kdy ještě v Tunisku vyhrála soutěž krásy. K titulu „Nejkrásnější Italka Tuniska“ přišla jako slepý k houslím. V sále, kde se soutěž konala, se totiž objevila jen jako brigádnice, která tu prodávala lístky do tomboly.

Devatenáctiletou krásku však přítomní muži doslova dotlačili na pódium. A pak i ke slavnému, nečekanému a původně i

Zbývá vám 72% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden