Moje šťastná hvězda

Manžel musí její nápadníky odhánět!

Muži jsou z ní vedle a lýtka se zapalují i kolegům.

Odvážnými snímky všechny překvapila. Nyní se ale zdá, že KRISTÝNA HRUŠÍNSKÁ (37) kvůli nim musí řešit jeden velký problém, který se týká jejího manželství!


Dcera Jana Hrušínského (67)Miluše Šplechtové (64) je pěkné číslo! Kristýna Hrušínská (37), hvězda seriálu Ulice, působí sice na první pohled zakřinutě, až naivně, skutečnost je ale úplně jiná. Nyní si třeba víc než užívá pozornost opačného pohlaví, poté co nafotila sérii pořádně sexy snímků.


A její manžel musel dokonce jejího hereckého kolegu Jiřího Mádla (35) usměrnit a důrazně mu říct, aby se držel od jeho překrásné manželky dál! 


Získala pořádné sebevědomí


O několik let mladší režisér Matěj Balcar (31) si zřejmě musí svou ženu hlídat jako ostříž. Milovnice piva, kterou Kristýna bezesporu je, se nebojí na sebe strhnout pozornost a flirtovat ostošest. „Je pravda, že už jsem otrkanější a sebevědomější,“ říká půvabná herečka.


Budou ji sexy fotky nakonec stát manželství?

Když nedávno fotky pro pánský časopis nafotila, možná ani netušila, jak bude najednou v kurzu. Co ale její manžel? Má se snad něčeho obávat?

Komplimenty od jiných mužů, které se na ni denně sypou, asi pro něho nebudou zrovna nejpříjemnější. A co teprve, kdyby se zamilovala do nějakého ze svých obdivovatelů! Balcara očividně ještě čeká velký boj s konkurencí.

Je snad nyní ve hře i nevěra?

Společně vychovávají syna Vojtěcha (5), a tak je jasné, že si Kristýna potřebuje od mateřství občas odfrknout a upustit páru. Je ale Matěj natolik žárlivý, aby se bál manželku někam pouštět? „Nevěry bych se nikdy nedopustila!“ dušovala se ještě nedávno.

Možné však je, že už to dávno neplatí. S manželem měli prý poslední dobou spíše ponorkovou nemoc než láskyplný vztah. A není se čemu divit, mimo výchovu syna spolu ještě pracují a Balcar ji dokonce režíruje. Podaří se jim to ustát?

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden