Moje šťastná hvězda

Manžel na druhé koleji. Proč se tak změnila?

Moje šťastná hvězda

Přiznává, že je někdo jiný. Dříve se smála, nyní pláče. Může za to mateřství?

Herečka MILUŠE BITTNEROVÁ (43) přiznala, že se jí život otočil naruby. Pořádně nejí, nepije už alkohol a dobrou náladu vystřídal pláč. Co se jí stalo?

Brzy to budou to dva roky, co se herečka Miluška Bittnerová (43), kterou diváci znají především ze seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, stala maminkou holčičky Betynky. A přestože vnadná blondýnka na rovinu říká, že nikdy nebyla vyloženě mateřský typ, příchodem dcery se údajně všechno změnilo.

A podle všeho je herečka z holčičky tak vedle, že by to mohlo začít mít negativní vliv na její manželství s podnikatelem Rendou (47). „Dcera naprosto sežrala můj život. Je to to nejvíc, co mě v životě potkalo. Dřív jsem nesnášela děti a byla jsem v tomto směru docela cynická. Ona ale všechno

Zbývá vám 70% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden