Můj čas na kafíčko

Manžel na krásnou Terezu pekelně žárlí!

Herečka Tereza Ramba (30), za svobodna Voříšková, vedle svého manžela Matyáše (28) vyloženě září. Ten si ale svou manželku hlídá na každém kroku. Někdy až zbytečně moc. Možná je to proto, že se proslavila v kriminálních seriálech jako jsou Modré stíny a Vodník.

Neustále chce být středem pozornosti

Když se herečka objeví někde ve společnosti, manžel z ní nespustí oči. Naposledy to bylo na udělování Českých lvů, kde získala cenu za nejlepší ženský herecký výkon. Přestože to byl její večer a patřila mezi nejobletovanější přítomné herečky, nebyla téměř dostupná. Kdykoliv poskytovala rozhovor, její manžel Matyáš ji zpovzdálí uháněl, aby si pospíšila. A Tereza? Ta ho vždy ochotně poslechla. Jako by Rambovi vadilo, že jeho žena poskytuje jeden rozhovor za druhým, zatímco on musí stát zpovzdálí a sledovat, jak sklízí ovace. Sekýrování ale může mít i jiný důvod. Například žárlivost. Tereza má plno fanoušků, mezi nimiž je i několik tajných ctitelů. Nebylo by tedy překvapením, kdyby na nějakého z nich žárlil. Herečka je ale svému muži věrná a dotěrnými ctiteli se příliš nezabývá. Má jiné starosti. Kromě práce se musí starat o svého syna, kterému podle dostupných informací měli dát jméno Mikuláš (4 měsíce), přestože o něm mluví stále jako o Slunci. Herečce s péčí o miminko sice pomáhá její muž i babičky, ale hlavní práce stejně padá na ni. Do toho natáčí vánoční pohádku režiséra Karla Janáka (49) O vánoční hvězdě. Mezi natáčením musí zvládnout nejen uspávání a kojení, ale také psaní své první knihy o cestování DobroDruhům. „Makáme na tom v mezičase,“ napsala u fotografie, na které seděla ve filmařském karavanu a v náručí měla dítě i návrh obálky připravované knížky.

Velká cestovatelka má divoké srdce!

„Už několik let píšu román. Ale jeho tématika je trochu smutná, takže jsem na něm nebyla schopna v těhotenství pracovat. Také píšu scénář. Ale ten potřebuje ještě čas.“ Takže Tereza točí, kojí, píše knihy a ještě ráda cestuje. Nyní doufá, že bude zase brzy moct odcestovat s manželem do ciziny. Sice všude řádí koronavirus, přesto herečka věří, že za pár měsíců bude už všechno v pořádku.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden