Moje sladké tajemství

Manžel na ni pořád jen tlačí! Dožene ji tím do náruče jiného?

Moje sladké tajemství

Manželství si asi oba představovali trochu jinak. Jak to s nimi dopadne?

Eva Podzimková (33), známá díky seriálu Einstein, pěla na svého manžela Matěje Podzimka (42) doposud jenom samou chválu. Teď to ale vypadá, že je mezi nimi zaděláno na problém, protože herečka nehodlá z jedné věci ustoupit. Oč jde?

Eva Podzimková (33) patří mezi naše nejkrásnější herečky. Pro jejího manžela, scenáristu Matěje Podzimka (42), byla proto hotovou výhrou. Teď se prý ale jejich manželství otřásá v základech! Začalo to zdánlivou banalitou a herečka den ode dne přitvrzuje!

Chci zpátky svou ženu! A hned!

Když se brali, pyšnila se Podzimková krásnými dlouhými vlasy. Po svatbě a kvůli péči o dceru Lotu (2) se však rozhodla radikálně změnit svůj vzhled a pořídila si krátký rozcuch. Z její nové vizáže bohužel

Zbývá vám 78% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden