Můj kousek štěstí

Manžel natáčí, ona hraje. Žádný zázrak

Klišé jako hrom: Herečka s režisérem... Zjevně to ale stále dobře funguje!

Příležitost za pačesy popadla Sandra Nováková (40) . Někdy se tomu také říká: kout železo, dokud je žhavé.

Provdala se za režiséra Vojtěcha Moravce (35) a rozjeli továrnu na filmy: On režíruje, ona se podílí na scénářích a samozřejmě v tom také účinkuje. Je to bezesporu nesmírně prospěšné pro manželskou pokladničku, pro diváky bohužel méně.

Důkazem budiž film Matky, který jsme nedávno viděli v televizi. Přes hvězdné obsazení je slabý jako čaj vzhledem k chatrnému scénáři. „Když vás do celovečerního filmu neobsadí, musíte si tu příležitost vytvořit sami,“ žertuje Nováková, ale šeredně se mýlí.

V jejím případě se tento postup krutě neosvědčil. A bude ještě hůř. „V současné době máme s Vojtou rozepsané dva scénáře a další dva náměty,“ holedbá se sebevědomá tmavovláska. Chtělo by se říct: Nestraš. Že je nadaná herečka, o tom není pochyb, předvedla to v Pusinkách i jinde. Jen by raději neměla psát scénáře, což bohužel dělá i nadále.

V létě se můžeme těšit na film Hádkovi, to bude nejspíš to samé v bledě modrém. U komedie o rodině, která se pořád jenom hádá, se patrně nejvíc nasmáli Vojta se Sandrou při psaní scénáře. „Je to komedie plná všech emocí a máme z ní ohromnou radost,“ jásá herečka.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden