Moje šťastná hvězda

Manžel o ni musí bojovat s kolegou

Moje šťastná hvězda

Vždycky měli divoké manželství, teď ale žárlivost nabírá zřejmě na obrátkách.

Seriálová hvězda LUCIE BENEŠOVÁ (46) má velmi blízko ke svému kolegovi. Když se to dozvěděl její manžel TOMÁŠ MATONOHA (50), rozhodl se prý jednat.

Tolik žárlivých scén, jakých si vzájemně užili Lucie Benešová (46) a její muž Tomáš Matonoha (50), hned tak asi nikdo nezažil. Oba se mají hlídat na každém kroku. Dříve to byla spíš Lucie, kdo žárlil. Matonoha má spoustu fanynek, které by daly celé jmění za to, aby s hercem mohly strávit byť jen jeden jediný večer.

Kolikrát prý i některé z nich chodily k nim domů, protože chtěly s Matonohou fotku anebo jeho podpis.  A protože je Tomáš rád, když o něj mají ženy zájem, nijak intenzivně žádnou z obdivovatelek údajně neodmítal. To byla práce Lucie.

Leč od jisté doby se jejich role zjevně obrátily a nyní je to Matonoha, kdo bojuje se žárlivostí. Od té doby, co jeho žena hraje v seriálu Slunečná, totiž nemá o

Zbývá vám 68% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.
reklama

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden