Moje sladké tajemství

Manžel o ni nemá zájem, dcery ji opustily

Moje sladké tajemství

Vždy byla obklopena milující rodinou, teď ji ale trápí samota! Chybí Janě láska?

Oblíbené české herečce Janě Paulové (67) zbyly jen oči pro pláč! Manžel Milan Svoboda (70) dává přednost raději práci a se svými dvěma dcerami se nevídá! Zůstane nakonec úplně sama?

Blonďatá herečka, kterou známe například, z populární komedie Kameňák, to v životě nemá zrovna jednoduché. Dcery žijí daleko od ní, manžel na ni nemá čas, a tak je často sama. V životě jí pomáhá meditace a nyní pracuje na nové hře. Stačí to ale Janě, která si na zázemí, lásku a spokojenou rodinu vždy potrpěla?

Manžel je raději v práci

Paulová (67) je vdaná za jazzového hudebníka, dirigenta, skladatele a pedagoga Milana Svobodu (70), který je často na vystoupeních nebo pendluje mezi městy za prací. Což herečce ze začátku nevadilo, protože byla ráda, že má manžel spousty

Zbývá vám 86% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden