Můj kousek štěstí

Manžel Ochotské už má svůj byt!

Manželská krize blonďaté moderátorky Michaely Ochotské (32) a známého tenisty Lukáše Rosola (31) bere rychlý spád. Intenzivní přípravy na rozvod!

Mysleli jste si, že se rozpad manželství Michaely Ochotské a Lukáše Rosola  dá ještě odvrátit? Že šlo možná jen o přechodnou krizi, po které se dvojice zase udobří? Však sama Ochotská se k celé věci stavěla spíše zdrženlivě, a i když se od Rosola odstěhovala a dokonce došlo z manželovy strany i na nevěru, stále si nechávala otevřená vrátka.

"Nevím, třeba se k sobě ještě někdy vrátíme," uvažovala. Byl by to moudrý krok hlavně kvůli jejich dvouletému synovi Andrému. Vždyť malé dítě musí rozchodem rodičů zákonitě trpět. Teď ale přibyla další indície, která jen potvrzuje, že tihle dva jdou definitivně odsebe.

Podle nejnovějších zpráv to vypadá, že si Rosol už zajišťuje své vlastní separé bydlení. Jako rodina pobývali v jeho vile v Uhříněvsi v hodnotě třiceti milionů klorun, posléze se ale Ochotská se synem odstěhovala k jejím rodičům do Nupak.

A nejspíš už mají jasně narýsované plány do budoucna. Zatímco Míša nejspíš zůstane bydlet ve vile, kterou jí chce tenista pravděpodobně velkoryse přenechat, Rosol se odstěhuje do menšího v metropoli. Jasně o tom svědčí fakt, že si pořídil z brusu nový byt v Praze.

Jak jinak, než rozlehlý, luxusní a za pořádný balík peněz. "Koupil si byt o rozloze přes stro metrů čverečních v novostavbě v Libni," sdělil zdroj. Napsat ho měl prý na svého bratra, podle některých lidí je to ale jen z praktických důvodů.

Jelikož je to majetek nabytý až po svatbě, při rozvodu by o něj mohl přijít, proto se pravděpodobně kryje jiným jménem. Ve skutečnosti má jít ale o současné Rosolovo nové bydlení. Za vše mluví i fakt, že byt je v blízkosti Štvanice, kam sportovec chodí trénovat.

To mu jistě ušetří čas stráveným dojížděním..

Je zřejmé, že chce Rosol najít conejdříve ztracený životní klid. Manželské turbulence se totiž negativně odráží v jeho výkonech. Jeho výsledky stále zůstávají ztrátové, zdaleka si už nevydělá tolik, jako dřív.

Jeho vynaložené náklady jsou přitom stále enormní. Teď mu navíc nejspíš přibydou alimenty... Není pochyb o tom, že klid Rosolovi prospěje po všech stránkách..

.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden