Můj kousek štěstí

Manžel rád svlékne nejen ji...

Herec má nahého koníčka

Už několik let je Veronika Čermák Macková (27) součástí nekonečného seriálu Ulice. Do příběhu naskočila jako svérázná učitelka Magda, která nosí pestrobarevné oblečení a motá hlavu nejednomu „uličnímu“ kolegovi. A diváci ji milují.

Kromě herectví si ale Veronika čas od času střihne i práci modelky, a ne jen tak ledajaké. Přestože sama o sobě tvrdí, že je stydlivá, nafotila už řadu aktů. Polehčující okolností ovšem je, že za fotoaparátem v té chvíli nestál nikdo jiný než její manžel.

Prostě rapl... Zatímco z její tváře září nevinnost, on je typem drsňáka.

Pro silné nervy?

Ačkoli je Hynek Čermák (48) především hercem, focení zejména aktů, je jeho vášní. Před objektivem ovšem nesvléká jen svou krásnou, o jedenadvacet let mladší ženu, nýbrž i jiné dámy, často herecké kolegyně.

Něco takového by většina manželek neskousla. Už jen ta představa, že se před jejím mužem pruducírují nahé ženy, není pro každou. Herečka má ale nejspíše nervy ze železa.

„Je to manželův koníček a rozhodně nemám problém, že před ním pózují nahé cizí ženy. Bylo by to divné, kdyby mi to vadilo,“ překvapuje svým názorem Veronika, která nejenže nemá nic proti zálibě svého muže, ale dokonce mu i na focení často pomáhá a sama modelky ke spolupráci oslovuje. Dělá to chytře, má tak alespoň všechno pod dohledem.

Výstavní dáma!

A také Čermák si může mnout ruce, jak skvěle se oženil. Takovou tolerantní choť, aby pohledal. Svoji jsou už čtyři roky a zatím se zdá, že jeho koníček jim není na překážku. Naopak.

Dokonce má za sebou i několik svých výstav, kam ho Veronika hrdě doprovází a kde si můžete některou z jeho fotografií pořídit. Třeba právě tu, kde pózuje spoře oděna mladá paní Čermák Macková.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden