Můj kousek štěstí

Manžel se jí nelíbí

Schyluje se k dohře ve stylu „manželství po finsku?“ Co to asi bude?

Dominika Gottová (48) zase jednou šokovala veřejnost, když bez obalu prohlásila, že se jí manžel, finský kytarista Timo Tolkki (56), nelíbí.

Stalo se tak v souvislosti s castingem na Muže roku, kde zasedala v porotě i před dvěma lety. Letos zde pronesla historickou větu: „Můj manžel Timo se mně fyzicky moc nelíbí, ale je to takové zlatíčko, že všechno ostatní je druhotné.“

Každý si zřejmě pod pojmem zlatíčko představuje něco jiného. Divoký severský hromotluk dluží lidem snad z celé planety, neboť si půjčuje peníze i na cestách, chlubí se milenkami, aplikuje si omamné jedy a čas od času se ocitne na naprostém dně, o němž svědčí třeba i toto jeho prohlášení:

„Jednu dobu jsme na tom byli tak špatně, že jsme s Dominikou museli jít na jídlo do útulku pro bezdomovce. Šílené! Dcera milionáře jí s bezdomovci.“

Také byste chtěli mít doma takové zlatíčko? „Nepodívám se za super svalovcem, mne musí oslovit vzájemná chemie, jak si rozumíme, jak mne pobaví, o kolik je chytřejší než já,“ hlásí Mistrova dcera.

Pravda, s lamželezem Timem je zábava jako asi s žádným jiným. Dominika Gottová dodává, že na drahé auto ani peníze ji nikdo neutáhne. Tak to může být klidná, nic takového jí svérázný manžel nenabízí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden