Můj kousek štěstí

Manžel se pro ni stal tou největší životní výhrou

Můj kousek štěstí

Sešli se i při práci, kdy musel Petr zvučit milostné scény své ženy, vždy to ovšem ustál jako profesionál.

V dnešní době nebývá zvykem, že by se ženy, a zejména pak herečky, vdávaly velmi mladé. Tahle si ale byla už ve svých třiadvaceti letech jistá, že potkala toho pravého.

Krásnou herečku znají diváci zřejmě především z Ordinace v růžové zahradě 2, kde si ji zamilovali v roli dětské lékařky Brigity „Bibi“ Mrázkové.

Zatímco v seriálu z kamenické nemocnice nemá brunetka příliš štěstí na lásku a jde z jedné mužské náruče do druhé, v soukromém životě má po svém boku osudového muže. Marika Šoposká se s Petrem Čechákem potkala už před téměř šestnácti lety během natáčení filmu, který její budoucí muž zvučil.

Mladé herečce bylo tehdy pouhých šestnáct let a staršího zvukaře, pozdějšího držitele Českého lva za zvuk k filmu Hořící keř, nijak výrazně nezaregistrovala.

„Měla jsem tehdy ještě jiné zájmy a teprve jsem se začínala orientovat,“ vysvětluje Marika důvody, proč se s Petrem podle ní do sebe tehdy ještě nezamilovali. Marika prý musela ještě

Zbývá vám 87% článku k dočtení. Nenechte si to ujít!
Přístup k celému článku získáte s PREMIUM předplatným.
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)
Pokud vám stačí odemknout pouze tento článek, můžete tak učinit okamžitě zasláním jediné SMS. Zašlete SMS ve tvaru "ctu clanek" na číslo 903 33 20. Během chvilky obdržíte číselný kód, kterým článek odemknete.
Cena SMS odeslané na číslo 9033320 je 20 Kč vč. DPH. Službu technicky zajišťuje Airtoy a.s. Infolinka: 602 777 555, www.platmobilem.cz.

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden