Můj kousek štěstí

Manžel Langmajer se významně tulil k jiné

Mít za muže bývalého sukničkáře jistě není snadné, žárlivost by jí nejspíš nikdo nevyčítal...

Ožil v Jiřím Langmajerovi (56) opět zběsilý lovec žen? Díky druhé ženě Adéle Gondíkové (49), která to s ním umí, se někdejší sukničkář už roky chová jako napravený hříšník.

Ale krásné ženy pochopitelně žádného muže nenechávají na pokoji, a jak se říká, příležitost dělá zloděje. A nedávno se zrovna jedna taková naskytla.

Na filmu Ostrov herec pracoval přes měsíc v Thajsku, hrál tu po boku sličné Jany Plodkové (41), s níž dle scénáře ztroskotal na pustém ostrově. Na únorové premiéře této komedie o rozvádějících se manželích se ke světlovlasé kolegyni významně tiskl.

Manželka Adéla tvrdí, že ani za mák nežárlí, ale lze tomu věřit? Na zmíněné premiéře působila sympatická tmavovláska poněkud osaměle. Připustila, že oněch pět týdnů, kdy manžel odcestoval za prací do Thajska, bylo pro ni náročných.

„Jednou točil film na Islandu, ale tam nebyl tak dlouho. To Thajsko bylo nejdelší,“ povzdechla si a dodala, že se jí stýskalo. Tím hůř, že je občas nucena poslouchat nebo číst nešetrné poznámky.

Jeden pán se jí třeba na sociální síti tázal, kam dal Langmajer oči po své krásné první ženě a všech těch milenkách potom. „Tak jsem mu odpověděla, že to se taky divím,“ konstatuje se smutným úsměvem Gondíková.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden