Moje sladké tajemství

Manžel si ji omotal kolem prstu!

Když má žena postavu, jako herečka a moderátorka Eva Decastelo (42), je jasné, že se s ní ráda pochlubí. Problém ale nastává ve chvíli, kdy má doma žárlivého manželka právě tak jako Eva!

V seriálu Slunečná, kde se momentálně objevuje i herečka Eva Decastelo (42) se samozřejmě vyskytují i lechtivé scény. Jenže protože její manžel René Decastelo (47) k tomuto seriálu píše scénář, musí si na ně Eva nechat zajít chuť. A tak si svůj vrozený exhibicionismus uspokojuje jinak!

Eva nejen funguje jako herečka a moderátorka, ale především i coby matka.

Už se o svou ženu nechce dělit!

„Postelových scén se nedočkám. Manžel mi je hned zatrhl,“ říká Eva s tím, že i kdyby na manžela naléhala, on nepovolí a podle scénářů zůstane Decastelo, minimálně v tomhle seriálu, zahalená. „Nechce mi žádnou milostnou scénu napsat, protože na mě žárlí,“ vysvětluje herečka.

A je pravdou, že k žárlení má manžel jistý důvod. Eva už totiž za svůj život stihla podráždit fantazii nejednoho muže. A to dokonce víc než jen fotkou v malých bikinách. Opakovaně se totiž svlékla pro slavný pánský časopis a aby toho nebylo málo, dokonce v mládí v Americe nafotila i pornografické snímky.

To jí sice René už dávno odpustil, nicméně podle něj už by se manželka dál ukazovat nemusela. „On mi vlastně řekl, že aspoň nekupoval zajíce v pytli, ale věděl, do čeho jde. Snažíme se to neřešit,“ pověděla k tomu Eva a z jejích slov to vypadá, že její muž toto téma nerad otvírá.

Bouchne manžel do stolu?

Nicméně vnadná bruneta jako by si neuměla dát pokoj. Když už se nesvlékne před kamerou, plní hanbatými fotkami aspoň svůj profil na sociální síti. Skoro to působí tak, že to dělá manželovi tak trochu naschvál. Její příznivci, obzvlášť ti mužští, jsou sice rádi, ale podle některých by se jí to nemuselo vyplatit. Pokud je René opravdu tak žárlivý, mohl by pohár jeho trpělivosti snadno přetéct a přijít o něj by Eva zcela jistě nechtěla.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden