Moje šťastná hvězda

Manžel si ji rozmazlil

Herečka už si nejspíš zvykla na pořádný komfort. Tereza Kostková (43), která se v současnosti objevuje v seriálu Temný kraj II, si stěžovala na jednu událost z natáčení. V rámci seriálu ji svázali škrtidlem a musela v něm vydržet víc než hodinu.

Prý to pro ni bylo velmi stresující, a dokonce z toho měla i noční můry. Nicméně tvůrci seriálu na to mají vlastní názor.Tvůrci si totiž myslí, že je prý Kostková rozmazlená. Od doby, co se provdala za svého současného manžela Jakuba Nvotu (42), už prý není tak herecky odolná jako předtím.

Neumí se při práci přizpůsobit režii?

Podle nich za to může právě to, že Kostková hrála v několika inscenacích svého manžela, který se k ní pochopitelně choval mile, a když se jí něco nelíbilo, okamžitě se snažil to změnit k lepšímu. V reálu se to ale příliš neděje a herci se zkrátka s podmínkami natáčení musejí smířit.

Na Kostkové se hraní pod režijním vedením jejího manžela údajně podepsalo a jako herečku ji to spíš poškodilo. Plánují ji snad kvůli tomu ze seriálu vyhodit? Prý jí chtějí dát ještě šanci, ale její chování se jim příliš nelíbí.

Staňte se členem Premium sekce
(pokud nemáte členství)
(pokud již členství máte)

Nejčtenější články
za poslední
24 hodin    3 dny    týden